Avdelning

Underhåll

Connect

Underhållsavdelningen är en stödjande funktion och vi arbetar med en bred palett av arbetsuppgifter. Vårt huvuduppdrag är att sköta om företagets fastigheter samt underhålla våra process- och distributionsanläggningar. Vi arbetar både med små och stora arbeten på samtliga av våra anläggningar och många kommer i kontakt med nästan hela Borås Energi och Miljös personal.

Vår utmaning är att för varje enskilt objekt utföra rätt underhållsåtgärder i rätt tid, detta för att kunna upprätthålla hög anläggningstillgänglighet till rätt kostnad. Vi är en serviceorganisation och arbetar på uppdrag av våra driftorganisationer men bidrar aktivt till ständig förbättring i driftsäkerhetsarbetet. Vi har många olika tjänster på underhållsavdelningen ex. elektriker, mekaniker, tekniker, fastighetsskötare och ingenjörer. Avdelningen har sin utgångspunkt på Sobacken men arbetar dagligen utspridda över hela Borås Kommun.

De flesta på Underhållsavdelningen har ett brett och varierat arbete med allt ifrån rena rutinuppdrag till specialuppdrag som aldrig återkommer. Vi som arbetar här drivs av en servicevilja och flexibilitet vilket såklart är en förutsättning när man arbetar i en serviceorganisation.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Samarbete, engagemang och kunskap ska känneteckna vår interna kultur. Det förutsätter en öppen atmosfär där det är naturligt att bidra till en positiv utveckling för såväl företaget som medarbetarna.

Vårt förhållningssätt till våra uppgifter och varandra leder till att vi känner gemenskap och stolthet för vårt företag.

Varför jobba med oss?

Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.

 • Framåt

  Vårt arbetssätt och attityd är framåtsträvande och vi söker alltid efter en lösning som på bästa sätt gynnar kunden, företaget och miljön.

 • Omtanke

  Vi ser och lyssnar på våra kunder och medarbetare. Vi är lyhörda för behov och möjligheter.

  Vi tar ansvar för varandra, våra handlingar och våra åtaganden mot kunderna.

 • Kretslopp

  Vi arbetar enligt kretsloppsprincipen.

  Vi strävar hela tiden efter att minska miljöpåverkan i allt vi gör.

Västerlångg. 10
503 30 Borås Vägbeskrivning kund@borasem.se 033-358100 Se sida

Ryaverket kraftvärmeverk

Kilsundsgatan 14
504 68 Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sjöbo vattenverk

Sjöbo vattenverk
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sobacken miljöanläggning

Rv 41
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Jobbar du redan på Borås Energi och Miljö AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@borasem.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor