Avdelning

Försäljning

Connect

Försäljningsavdelningen är en stödfunktion åt bolagets samtliga affärsområden. Avdelningen består av tre delar: säljavdelning, Kundcenter och energitjänster.
Vi arbetar med försäljning och marknadsföring av företagets produkter och tjänster. Våra produkter och tjänster är fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfalls- VA- och energitjänster. Arbetet består av att bearbeta befintliga och potentiella kunder via personliga möten, hitta specialanpassade lösningar som passar just den kunden för att bygga ett lånsiktigt och, ett för båda parter, lyckat sammarbete. Vi jobbar mer och mer efter key account mangager tänket där vi har personliga kontakter med alla våra större kunder.

Kundcenter servar våra kunder, främst via telefon, men även via besök och brev. Arbetet består i huvudsak av att ta emot och lösa kundernas problem och svara på deras frågor via telefon, mycket fokus läggs också vid att hitta merförsäljning till våra inringande kunder. Avdelningen ansvarar också för våra debiteringssystem och skickar fakturor till våra kunder, följa upp betalningar och handha påminnelser, inkassoärenden och avstängningar. Kundcenter har även hand om mätarhanteringen för alla våra vatten-, fjärrvärme- och fjärrkyla- mätare. Det innebär insamling av data, planering för byten och inköp av nya mätare.
Energitjänstdelen hjälper våra kunder med att optimera deras energianvändning och finna skräddarsydda lösningar för att använda energin på ett så korrekt sätt som möjligt. På avdelningen är det två personer som är energiexperter samt har OVK behörighet, en som är energiexpert. De arbetar med med analyser och deklarationer som vi säljer till våra kunder. I Energitjänster ingår även att bygga om anläggningar samt analysera data för att hitta anläggningar som fungerar mindre bra och därefter kunna erbjuda kunderna analyser eller ombyggnationer av anläggningarna.

Totalt är vi 15 personer på försäljningsavdelningen. Det är en bra mix mellan tjejer och killar och även åldersmässigt. Önskvärt skulle vara några kvinnliga på sälj respektive energitjänstsidan. Generellt kan man säga att man jobbar under mycket eget ansvar och mycket går ut på att skapa en bra dialog och anpassade möten via personliga kontakter. Ytterligare en fördel med att jobba på en stödjande avdelning som försäljning är att man får en mycket bred kundskap om hela bolaget vilket gör det relativt enkelt att kunna gå vidare inom bolaget, både inom försäljning och inom andra avdelningar och affärsområden.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Samarbete, engagemang och kunskap ska känneteckna vår interna kultur. Det förutsätter en öppen atmosfär där det är naturligt att bidra till en positiv utveckling för såväl företaget som medarbetarna.

Vårt förhållningssätt till våra uppgifter och varandra leder till att vi känner gemenskap och stolthet för vårt företag.

Varför jobba med oss?

Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.

 • Framåt

  Vårt arbetssätt och attityd är framåtsträvande och vi söker alltid efter en lösning som på bästa sätt gynnar kunden, företaget och miljön.

 • Omtanke

  Vi ser och lyssnar på våra kunder och medarbetare. Vi är lyhörda för behov och möjligheter.

  Vi tar ansvar för varandra, våra handlingar och våra åtaganden mot kunderna.

 • Kretslopp

  Vi arbetar enligt kretsloppsprincipen.

  Vi strävar hela tiden efter att minska miljöpåverkan i allt vi gör.

Västerlångg. 10
503 30 Borås Vägbeskrivning kund@borasem.se 033-358100 Se sida

Ryaverket kraftvärmeverk

Kilsundsgatan 14
504 68 Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sjöbo vattenverk

Sjöbo vattenverk
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sobacken miljöanläggning

Rv 41
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Jobbar du redan på Borås Energi och Miljö AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@borasem.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor