Avdelning

Transport

Connect

Transportavdelningen utför olika typer av transportuppdrag inom och utom bolaget. Hos oss arbetar chaufförer och renhållningsarbetare med att köra avfall från våra kunder till olika mottagningsplatser. På avdelningen finns stora och små lastväxlarfordon samt baktömmande komprimatorfordon. Vår fordonspark drivs helt av fossilfria bränslen, biogas och HVO.

Våra huvudsakliga uppdrag är att samla in hushållsavfall, tömma Återvinningsstationer och våra fem Återvinningscentraler. Utöver detta kör vi på den konkurrensutsatta marknaden.

Vi är c:a 45 personer som arbetar på avdelningen varav huvuddelen är chaufförer och renhållningsarbetare.

Fördelen med att arbeta som chaufför och renhållningsarbetare är att vi lägger stort fokus på att prova ny teknik, fräscha fordon, bra arbetsmiljö och hög kundservice.

Inom bolaget jobbar vi mycket med internrekryteringar vilket har inneburit att ett flertal av chaufförer och renhållningsarbetare har gått vidare till nya utmaningar inom bolaget, tex arbetsledare, transportledare, vågtekniker och drifttekniker. Personer med rätt attityd och inställning har således goda möjligheter att utvecklas inom nya områden.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Samarbete, engagemang och kunskap ska känneteckna vår interna kultur. Det förutsätter en öppen atmosfär där det är naturligt att bidra till en positiv utveckling för såväl företaget som medarbetarna.

Vårt förhållningssätt till våra uppgifter och varandra leder till att vi känner gemenskap och stolthet för vårt företag.

Varför jobba med oss?

Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.

 • Framåt

  Vårt arbetssätt och attityd är framåtsträvande och vi söker alltid efter en lösning som på bästa sätt gynnar kunden, företaget och miljön.

 • Omtanke

  Vi ser och lyssnar på våra kunder och medarbetare. Vi är lyhörda för behov och möjligheter.

  Vi tar ansvar för varandra, våra handlingar och våra åtaganden mot kunderna.

 • Kretslopp

  Vi arbetar enligt kretsloppsprincipen.

  Vi strävar hela tiden efter att minska miljöpåverkan i allt vi gör.

Västerlångg. 10
503 30 Borås Vägbeskrivning kund@borasem.se 033-358100 Se sida

Ryaverket kraftvärmeverk

Kilsundsgatan 14
504 68 Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sjöbo vattenverk

Sjöbo vattenverk
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Sobacken miljöanläggning

Rv 41
Borås Vägbeskrivning 033-358100 Se sida

Jobbar du redan på Borås Energi och Miljö AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@borasem.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor